Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Holman Barbara: A strasszkövezés nyugtató hatása

Holman Barbara: A strasszkövezés nyugtató hatása

Miért fontosak a táborok, képzések?


Holman Barbara a díszítés szerelmese

Mertem nagyot álmodni és friss körmösként mentem az első táboromba, amit Szikszai Katalin szervezett. Féltem, hogy milyen lesz, hogy nem bírom majd, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen fantasztikus lesz! 
 
Nagyon sokat kaptam szakmailag és emberileg is tőle. Mindig várom mikor lesz a következő tábor. Technikai képzések nagyon fontosak és hasznosak, de a legnagyobb szerelem a díszítés!! Kósa-Mezei Edina szerettette meg velem a köveket (sokszor csak kavicsoknak hívom). 
Sosem felejtem el, az egyik táborban amikor kicsit feszültebb voltam és nem ment a csigaház festése, Kati mindent megpróbált, de én túlhergeltem magam. Félreraktam és mondtam, hogy egy picit kövezek és utána majd megcsinálom. A lányok nevettek rajtam, de ha kövekkel díszítek annyira ellazulok, hogy fantasztikus alkotások születnek!  
Szeretek a színekkel, textúrákkal játszani és kövekkel kiegészíteni. Nagy kedvencem a 3D porcelán virágokat kövekkel kombinálni.
Minden tábor más tematikára épül, egyedi órák vannak,  mindig azt sajnálom, hogy nincs belőlem több, hogy mindegyiken ott lehessek!
Egy köröm számomra akkor szép igazán, ha van rajta díszítés, igényre szabva.

 

 

Termékek körömdíszítéshez széles választékban

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: körömdekoráció

Keresés