Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

Minimális rendelési összeg 6000Ft. 

Szállítási idő: rendelés leadását követő 1-3 munkanap GLS futárszolgálattal, díja 1890Ft, 14000Ft feletti rendelés esetén - INGYENES.  

Magyar Posta házhozszállítással csak bankkártyás fizetéssel vagy előreutalással vehető igénybe, szállítási idő 10-15 munkanap, a postai feladás függvényében, a feladásról e-mailes értesítést küldünk.

A rendelés leadása után: értesítő emailt kapsz tőlünk, hogy rendelésed megérkezett, újabb értesítést kapsz tőlünk amikor elkészítettük és átadtuk a szállítónak. A GLS-hez tartozó szolgáltatások: e-mail, sms. A GLS két alkalommal próbálja meg a kikézbesítést, ezért ha az elsőnél nem sikerült átvenni a terméket, érdemes egyeztetni a futárral a következő kiszállításról!

Rendelés lemondása: Amennyiben nehézségekbe ütközik az átvétel, kérünk mindenképpen értesíts minket, ha még tudunk, segítünk a kiszállítási cím módosításában! (strasszfutar@gmail.com, 06708860440). Leadott rendelés lemondására csak a csomag feladását megelőzően van lehetőség, csomagfeladást követően nincs lehetőség a rendelés törlésére. 

Rendelés lemondása: Amennyiben nehézségekbe ütközik az átvétel, kérünk mindenképpen értesíts minket, ha még tudunk, segítünk a kiszállítási cím módosításában! (strasszfutar@gmail.com, 06708860440). Leadott rendelés lemondására csak a csomag feladását megelőzően van lehetőség, csomagfeladást követően erre nincs lehetőség!

Amennyiben az Eladó által az ügylet kapcsán megküldött csomagot/küldeményt a Vevő nem veszi át kétszeri értesítésre sem, legkésőbb a megküldés napját követő 10. naptári napig, úgy az Eladó jogosult e meghiúsult ügylettel összefüggésben a teljes kárát érvényesíteni (pl. szállítási díj, oda- visszakézbesítés költségei).    
A Fogyasztónak minősülő Vevőre az ÁSZF 13. oldalától „Elállási nyilatkozat, a fogyasztót megillető elállási jog gyakorlása”  részletezett szabályok irányadóak a szerződés megkötését követő időre vonatkozóan.   

Ha a Fogyasztó a 45/2014 (II. 26. ) Korm. rendelet 20. §-ában foglalt elállási jogával élni kíván, úgy a Fogyasztó felhasználhatja a rendelés feladásáról szóló e-mailes visszaigazolás mellékletében található elállási nyilatkozat mintát (jogszabályi nyilatkozat minta), vagy az elállásra vonatkozó egyértelmű nyilatkozatot köteles tenni az Eladó részére. Akár nyilatkozat minta felhasználásával áll el a Fogyasztó, akár más egyértelmű nyilatkozattal azt eljuttathatja a fentebb meghatározott Eladói elérhetőségekre pl. e-mailben, vagy postai úton. Nem tekintik a Felek az elállásra vonatkozó egyértelmű nyilatkozatnak, amennyiben a Fogyasztó a küldeményt (terméket) nem veszi át, vagy a futárnak történő közléssel az átvételt megtagadja. Az Eladó ezúton tájékoztatja a Fogyasztót, hogy a futár kizárólag a termék fuvarozása, Fogyasztóhoz történő eljuttatása körében végez dokumentált tevékenységet.

Az át nem vett csomagok díjára vonatkozó információk az Ászf 10. oldalán, "Át nem vett csomagok esetén követett eljárásrend" menü alatt találhatók!


 

Az oldal tetejére