Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Zodi Blog

2019. 10. 14. 14:57:26
Berki Erika: zöld köröm szindróma

Zöld köröm szindróma – bármikor felbukkanhat

Műkörmösök százai találkoztak már a természetes körömlemez zöld elszíneződésével anyageltávolítás során. A köröm kinézete legalább olyan aggasztó, mint maga az állapota. Sajnos éveken keresztül ez a tünet egyszerűen algának volt degradálva, s szakmán belül elterjedt az a tény, hogy bár a műkörmösök megszüntetni az elszíneződést nem tudják, de bizonyosan nem fertőző és nyugodtan lehet az ilyen körömre is különféle műköröm építő anyagot felvinni. Még akkor sem lett gyanús ez a megállapítás, amikor az ismét korrekcióra visszatérő vendég még több körmén keletkezett brutálisan zöld,  szürkészöld gusztustalan folt.

2019. 07. 11. 20:54:19 Révész Rita
Révész Rita: Műkörmös vállalkozás indítása Hogyan indítsd el saját műkörmös vállalkozásodat? Hogyan árazz? Mennyi pénzt fogsz csinálni? Milyen vállalkozási formát válassz? Saját szalon vagy bérelt lakás? És még sok-sok kérdés. Révész Rita, szeretett profi műkörmös szakértőnk szuper-részletes írása a blogon.
2019. 08. 29. 21:36:46
Bakos Erika: Szakoktatói képzés, Világbajnokság, Olimpia! Bakos Erika hihetetlen történetének első részét már olvashattátok a blogon. A második részben Erika a nemzetközi versenyekre koncentrál. Rengeteget tanulhatunk belőle arról, hogyan működik a nemzetközi körmös világ és a versenyek. Ha még nem olvastad az első cikket, kezd azzal!
2019. 10. 14. 15:46:36
Mihály Ildikó: A műköröm építés alapjai

A műköröm építést diagnosztizálással kezdjük, ami szemrevételezéssel, tapintással és kikérdezéssel történik, egy laza csevegés keretében. Ha nincs kizáró körülmény, akkor elkezdhetjük a munkát a lehetséges befolyásoló körülmény figyelembe vételével, ami leggyakrabban lehetséges cukorbetegség, vérzékenység, ortopédiai elváltozások… stb

 

2019. 07. 16. 16:07:41 Bakos Erika
Bakos Erika: soha ne legyél középszerű

Bakos Erika vallomása neked is segíteni fog kivételes műkörmössé válni. Erika Magyarország egyik legjobb körmöse, számos verseny győztese és rendkívül kreatív művész. Ebben a cikkben megosztotta velünk a történetét, fogadjátok szeretettel!

 

2018. 03. 27. 00:00:00
Interjú Babér Balázs műkörmössel

Miért jó a férfi műkörmös?


HVG interjú Babér Balázzsal

„Akik hozzám jönnek, azt szokták mondani, jó, hogy férfi csinálja a műkörmeiket, mert valahogy másképp dolgozom, mint a kolléganők. Máshol van bennem a határozottság, máshogy fogom meg a kezüket. Más egy férfi ízlésvilága, látásmódja, olyan megoldásokat talál ki, amilyet egy nő soha. Máshogy gondolkodunk.” Olvasd el a teljes cikket: 

a cikk itt olvasható

 

2018. 08. 17. 20:16:12
Holman Barbara: A strasszkövezés nyugtató hatása

Miért fontosak a táborok, képzések?


Holman Barbara a díszítés szerelmese

Mertem nagyot álmodni és friss körmösként mentem az első táboromba, amit Szikszai Katalin szervezett. Féltem, hogy milyen lesz, hogy nem bírom majd, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen fantasztikus lesz! 
 

Keresés