Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Transzfer és tükör fóliák

Transzfer fólia: 

Rendkívül sokoldalú díszítő elem, melyekkel könnyedén feldobhatjuk vendégeink körmét. 

Használhatjuk beépíthető díszítésként, de felületi dekorációt is készíthetünk vele. Fontos,  hogy a transzfer  fólia csak ragacsos rétegbe köt bele. Klasszikus géllakkokba , vagy fixálás mentes zselékbe is beleragad.

Géllakknál úgy használd, hogy a 2. Réteg lakkot kiköttetted körülbelül 40-60 másodpercig (lámpától is függ), majd belenyomkodod a fólia alsó, nem fényes felét, és határozott mozdulattal "lerántod". Ha kedvenc géllakkod történetesen OneStep, vagyis köttetés után nem marad ragacsos rétege, egy pici bondot (tapadásközvetítőt) kenj rá. Hagyd egy kicsit száradni, nyomkodd bele a fóliát, és kész is.

Használhatsz transzferfólia ragasztót is. Ügyelj arra, hogy a ragasztó (melynek színe opálos fehér) teljesen áttetszővé váljon, s csak utána simítsd bele a fóliát. 

Beépített díszítésként tegyél rá zselét, ha géllnál alkalmazod, 2 réteg fényzselét.  Ha antik hatású 3D-s díszítést szeretnél készíteni, érdemes keresni egy jó transzferfólia zselét, melynek használatáról és kötési idejéről pontos tájékoztatást a forgalmazó cég tud nyújtani.

Rendezés:
Termékkód: TR09
650 Ft

Keresés