Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36/708860440
Ön itt jár: >

Outlet

Rendezés:
Nézet:
Termékkód: selection_crystal
Strasszkő selection crystal színben. Ezt az összeállítást azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik nagyobb mennyiségben használnak strasszköveket és szeretnek munkájukhoz több méretet felhasználni. A csomag a legnépszerűbb méreteket tartalmazza, vagyis az ss3, ss4, ss5, ss6, ss8, ss10 nagyságú strasszköveket, egymástól elkülönített fakkokban. Méretenként kb.: 288db. 
3.250 Ft
Termékkód: swarovski_pixie_d1
Swarovski Pixie spaciális kiadása, mely a szokásos 1 helyett 2 kisebb üvegben kínál két termékéből mintaverziót. Az aprószemű Swarovski Pixie Rock Shock grafitos színvilága került párba a méretében feltünőbb Heart's Desire fantázianévre hallgató piros, tüzes színvilággal. A csomag cseppformájú, lapos aljú Swarovski kristályokat is tartalmaz motiválva minket kreativitásunk kibontakoztatására. A doboz minimálisan csomagolássérült, tartalma érintetlen. Akciós ár a készlet erejéig tart.
4.490 Ft
Termékkód: swarovski_pixie_cl
Swarovski Pixie Candy Land, rózsaszín színvilágú kristálydarabok kreatív körömdíszítéshez. Apró szemű, petite méretű. A köröm felületére szórva különleges hatást érhetünk el vele. A díszített köröm felületére kent fedőréteg a pixie csillogását csökkentheti. A termék csomagolássérült, ezért akciós. Amíg a készlet tart.
4.490 Ft
Termékkód: swarovski_pixie_cs

Swarovski Pixie Classy Sassy fekete apró kristálydarabokból áll, melyeket a köröm felületére szórva különleges hatást érhetünk el. A termék doboza csomagolássérült, ennek köszönhető akciós ára, természetesen beltartalma érintetlen. 

 

 

4.490 Ft
Termékkód: swarovski_pixie_dr
Swarovski Pixie Deluxe Rush, óarany színű apró (petite) szemekből álló Swarovski kristály dekoráció. Körömfelület díszítésére fedőfény alkalmazása nélkül ajánljuk. A termék csomagolássérült, a doboz tartalma érintetlen. Akció a készlet erejéig.
4.490 Ft
Termékkód: swarovski_pixie_ee
Swarovski Pixie Exotic East a Swarovski pixiek aprószemű (petite) családjába tartozik, egyedi lila színe teszi különlegessé, emeli ki a többi pixie közül. Körömfelület dekorálásához kínálja a Swarovski, fedőfény csökkentheti a csillogását, körömfelületen fixálásához a glue gélt ajánljuk. A termék csomagolássérült, tartalma érintetlen. Akciós ár a készlet erejéig tart.
4.490 Ft
Termékkód: swarovski_pixie_rs
Swarovski Pixie Rock Shock grafitos színvilágával népszerű a pixiek között. Swarovski pixie termékcsalád petite méretű verzója. Dobozában találunk még egyéb Swarovski dekorációkat, elsősorban Swarovski strasszköveket melyek színvilágával összhangban vannak, így kombinációnk harmonikus lehet. A termék csomagolássérült, tartalma sértetlen. Akciós ár a készlet erejéig tart. 
4.490 Ft
Termékkód: swarovski_pixie_ts
Swarovski Pixie Tropic Seafoam a Swarovski pixiek nagyobb szemű (edge) családjába tartozik, így feltűnőbb hatást érhetünk el vele, mint a kisebb szemű Swarovski pixiekkel. Színében a trópusi tengerhab fantázianevet kapta, mely egy matt, türkizes zöld szín. Körömfelületen fixálásához a glue gélt ajánljuk. A termék csomagolássérült, tartalma érintetlen. Akciós ár a készlet erejéig tart.
4.490 Ft
Termékkód: swarovski_pixie_wb
Swarovski Pixie White Ballet, fehér színű, a petite verzónál nagyobb szemű kristálydarabokkal a kreatív körömdíszítéshez. A termék csomagolássérült, ezért akciós. Amíg a készlet tart.
4.490 Ft