Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ősz szín típus

Az őszi természet színei jól utalnak a típus legelőnyösebb színeire. A természetben tett séta során millió zöldből barnába hajló levelet láthatunk, olykor vöröses, téglás, bézses színekkel keveredve, amiket arany árnyalat ragyog körül. Színeiket meleg, tört és sötétebb jelleg jellemzi.

Színésznők közül egyértelműen ezt a típust képviseli Lindsay Lohan, Drew Barrymore és Eva Mendes. Disney figurák közül ide sorolható nagy valószínűséggel Pocahontas, a sötétvörös hajú Anastasia hercegnő, Moanal, vagy a feketebőrű Tiana hercegnő.

A sötétnarancsot, terrakottát, vagy  mustársárgát ők tudják a legjobban hordani. Kékjük inkább petrol vagy pávakék, sőt, általánosan elmondható, hogy minél több zöld keveredik egy kékbe, nekik annál előnyösebb. Cserébe rengeteg zöldjük van: a mély levélzöldtől a khakiig, a lágy békazöldtől a mocsárzöldig.

Alapszíneik a krémszín, homokszín, khaki és a barna. Így ha körmük színének ezeket választják, nem foghatnak mellé, tökéletesen fog illeszkedni bőrtónusukhoz. Fémszínük a sárga arany, rezes arany, bronz és a vörösréz. Webshopunk bővelkedik ilyen árnyalatú szegecsekben és ékszerekben, így könnyedén kiemelheted a rád jellemző, egyedi megjelenést. ;)

Rendezés:
Termékkód: zodiac_ss3_ltcoltopaz
650 Ft
Termékkód: zodiac_ss5_mocca
650 Ft
Termékkód: swarovski_ss12_copper
750 Ft
Termékkód: swarovski_ss12_fireopal
750 Ft
Termékkód: zodiac_ss5_olivine
650 Ft
Termékkód: zodiac_ss5_rosegold
650 Ft
Termékkód: zodiac_ss5_topaz
650 Ft
Termékkód: swarovski_ss16_ltcoltopaz
750 Ft
Termékkód: swarovski_ss5_mocca
750 Ft
Termékkód: swarovski_ss5_rosegold
750 Ft
Termékkód: swarovski_ss3_smokedtop
750 Ft

Keresés