Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
+36/708860440

Rosegold

A Rose Gold (más néven rózsaszín arany, rozé arany) az orosz birodalomban vörös aranyként nevezett ötvözet színe. Egy olyan arany ötvözetnek, melynek a magasabb réz tartalom kölcsönzi vöröses-rózsaszínes árnyalatát.

Ez a szín most újra reneszánszát éli. Elegáns, divatos megjelenést kölcsönöz és fiatalos lendületet sugall.

Nem véletlen, hogy ezen színkategóriába tartozó termékeink palettáját folyamatosan bővítjük. A strasszkövek és szegecsek mellett, most már szórógyöngyöket, láncokat és ékszereket is beszerezhetsz ebben a koloritban.

Rendezés:
Nézet:
Kód: NA25
3*5mm-es, fényes, rózsaarany háromszög szegecs körömdísz. 25db/cs.
650 Ft
Kód: GD58
3*4mm-es rózsaarany háromszög körömdísz. Csillámos felülettel. 40db/cs.
650 Ft
Kód: NA01
3*3mm-es pöttyözött szegecs forma rose gold színben. 35db/cs.
650 Ft
Kód: GD28
4*2.5mm-es rose gold színű rombusz szegecs körömdísz. Csillámos felületű. 50db/cs.
650 Ft
Kód: LA20
Lánc körömdísz selyemfényű Rose Gold színben, vágható, kíválóan alkalmazható különleges körömdekorációkhoz. Hossza 45cm.
650 Ft
Kód: LA19
Lánc körömdísz Rose Gold színben, vágható, kíválóan alkalmazható különleges körömdekorációkhoz. Hossza 45cm.
650 Ft
Kód: DA09
Zodiac szórógyöngy rosegold színben, 0.4mm átmérőjű, legkisebb méretben. Szórógyöngyeink kiváló minőségű, mágnesezhető fém gyöngyök. Nem kopnak! Mára az egyik legnépszerűbb termékcsaláddá nőtte ki magát. Strasszkövek közé helykitöltésre, vagy önálló díszítésre is remek választás. 
650 Ft
Kód: DA11
Zodiac szórógyöngy rosegold színben, 1.0mm átmérőjű méretben. Szórógyöngyeink kiváló minőségű, mágnesezhető fém gyöngyök. Nem kopnak! Mára az egyik legnépszerűbb termékcsaláddá nőtte ki magát. Strasszkövek közé helykitöltésre, vagy önálló díszítésre is remek választás. 
650 Ft
Kód: GD70
Zodiac szórógyöngy rosegold színben, 1.2mm átmérőjű méretben. Szórógyöngyeink kiváló minőségű, mágnesezhető fém gyöngyök. Nem kopnak! Mára az egyik legnépszerűbb termékcsaláddá nőtte ki magát. Strasszkövek közé helykitöltésre, vagy önálló díszítésre is remek választás. 
650 Ft
Kód: DA12
Zodiac szórógyöngy rosegold színben, 1.5mm átmérőjű méretben. Szórógyöngyeink kiváló minőségű, mágnesezhető fém gyöngyök. Nem kopnak! Mára az egyik legnépszerűbb termékcsaláddá nőtte ki magát. Strasszkövek közé helykitöltésre, vagy önálló díszítésre is remek választás. 
650 Ft
Kód: zodiac_ss5_rosegold
Zodiac strasszkő ss5 Rose Gold, rózsaarany metálos csillogásban. Luxust és eleganciát sugároz, ösztönözve a férfit, hogy észrevegye és értékelje viselőjét! Ragasztható, lapos aljú, fóliázott, 12 oldalra csiszolt. Átmérő: 1.70 - 1.90mm (ss5)
650 Ft
Kód: swarovski_ss5_rosegold
​​Swarovski strasszkő ss5 Rose Gold színben, mérete 1.70 - 1.90mm. Eredeti osztrák minőség tükröződik a rózsaarany fényének csillogásában, a luxus érzetét varázsolva körmeinkre. 14 oldalra csiszolt strassz, precíz 2058-as vágástechnikával. Ragasztható, flatback.
650 Ft